Answer:a lot of people’s time
Explanation: I read the story lol.
Read this passage.
<em>Comedy is, as we have said, an imitation of characters of a lower type- not, however, in the full sense of the word bad, the ludicrous being merely a subdivision of the ugly. It consists in some defect or ugliness which is not painful or destructive. To take an obvious example, the comic mask is ugly and distorted, but does not imply pain. </em>
Question: What conclusion can <u><em>NOT</em></u> be drawn from the text?
Options:
- A) Comedies tended to focus on ordinary characters of a less noble type.
- B) Characters in a comedy are not necessarily morally bad, so much as physically funny in an exaggerated way.
- C)Comedy is an imitation of an action that is serious.
- D)As the characters of a comedy represent "a lower-type" of person, so the events typically portrayed in comedies tend towards the ordinary affairs of everyday people.
Answer: The correct answer is option: <u>C) Comedy is an imitation of an action that is serious. </u>
Explanation: In the text, it mentions that comedy focuses on characters of a lower type, meaning ordinary and less noble types of characters. It also mentions that they're not in the full sense of the word bad nor destructive but rather ludicrous meaning amusing. However, it never mentions that comedy is an imitation of an action that is serious nor does it define comedy by seriousness.
Verbal irony.
pls answer question in profile 15 points
The main idea of the short story “Bernice Bobs Her Hair” is that “social change affects personal identity”.
<u>Explanation:
</u>
The story is about how Bernice tries to set into her cousin’s world of friends and lifestyle, whom she is visiting for a August vacation. In the process, her interaction with men such as Otis and Warren show how in the mode to be popular and well known, they drop people and their emotions like hot cake.
Bernice, even though she tries to mingle with them in order to be and feel accepted, she does not feel herself at any time. Hence finally she realises that she’d rather return to in her own town where she is accepted as she is and does not have to create a façade to be someone that she is not.
This whole process show’s that social change in terms of small town as compared to big town differ, and this is where a person’s personal identity gets affected
Answer:
The atomic <u>theory</u> helps to explain observations such as why ice melts at a particular temperature.
Explanation:
A theory is an idea or a system of ideas intended to explain something. For example, Darwin's theory of evolution explains how different species have come to exist.
The atomic theory is the theory according to which all matter is composed of particles called atoms. Thanks to this knowledge, we know why matter acts the way it does, e.g. why ice melts at a particular temperature.