Answer:
Assimilation
Explanation:
The given scenario is an example of cultural assimilation.
Cultural assimilation is a process in which a minority group or culture accepts the values, behaviors, and beliefs of a society's majority group or culture. Here, we have Funsai, who moved from Malawi to New Jersey. New Jersey is a city mostly populated by Americans who speak English and have values that are probably different from his own. However, he has begun to speak English more and more at school and at home, despite not having to speak it at home because his family knows Swahili. We can say that Funsai has begun assimilating.
The most likely central idea of the given passage is that <u>Marlow believes he and his crew have literally time-traveled to the Stone Age.</u>
According to the given passage, the narrator talks about his journey with a group of people who were wanderers on a prehistoric earth and fancied themselves to be conquerors, taking possession of that place.
In Heart of Darkness is a story told about Marlow who journeyed to Congo, Africa and he has a twisted concept of reality where he believes he has literally gone with his crew to the Stone Age.
Read more here:
brainly.com/question/20067513
Well I would assume that this means somebody is reading another person's face so that they can memorize their features?