The name Alcatraz is gotten from the Spanish "Alcatraces." In 1775, the Spanish pilgrim Juan Manuel de Ayala was quick to cruise into what is presently known as San Francisco Bay - his undertaking planned the narrows and named one of the three islands Alcatraces. The Sioux demonstrators think it was fair to buy the entire island for only $9. 40 Correct answer is option D i.e. It was the amount the government had paid.
<h3>
What is the The Spirit of Alcatraz is about ?</h3>
The Spirit of Alcatraz is a straightforwardly expressed, unequivocal, reply from the text. The text says The little gathering of Sioux demonstrators proposed to pay the US government $9.40 for the island, or 47 pennies for every section of land a similar sum the public authority was paying was paying to utilize ancestral terrains.
This lets us know that they imagined that it was not out of the question that since the public authority wasn't paying them much, that they accepted they merited a similar civility.
Therefore, correct answer is option D.
For more information about Alcartaz, refer the following link:
brainly.com/question/14323081
Answer:
An expert's opinion provides historical background of an important concept.
Explanation:
The text presented in the question above, presents us information about the labor practices used in the fast food industry adopted in the beginning of the 20th century. To give veracity and relevance to this information, the text presents the report and opinions of Alfred D. Chancler, a business historian. The presence of an expert like Alfred, makes the text more versatile and specific, since we know that an expert will provide true information about these labor practices. Thus, we can state that the text presents evidence developed by an expert, who provides real historical concepts to confirm that the information contained in the text is true.
Answer:
The bell endures, no matter what Sir Ralph tries to do; this creates a triumphant mood as good survives in spite of evil. The bell serves as a symbol of the destruction Sir Ralph will do to the town; it creates a mood of despair. The bell rings loudly in celebration, creating a cheerful mood
Explanation:
I believe your answer is 1. character versus society. Hope this helped!
Thanks!
~Steve
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1