"The Holy War" written by Hugh Hodge is full of many references to war and includes hints as to the author's feelings about the situation. For example, the last line is very telling as to Hodge's opinion. "Here is the God who wept" implies that the creator of the world is weeping at its current state. This God is looking down at the world that is going to war over faith, which God never intended them to do. Hope this helps.
Answer and Explanation:
Nat is a boy who was invited by a theater director to become a member of a theater group that presents Shakesperian plays. Nat accepts the invitation and ends up acting in "A Midsummer Night's Dream" and "Julio Cesar" where he proved to be a very talented and promising actor. However, one day, when he returned home, he felt extremely ill, feverish and sick. He ended up sleeping in his room and was transported through time, waking up in Elizabethan England. On this journey through time, he ends up meeting Shakespeare who is very surprised by his acting ability and invites him to be a member of his theater group. Nat lives very unique and fun moments in Elizabethan England, but in the blink of an eye he is transported back to the future, where he wakes up in a hospital bed, not sure if he really traveled in time, or just had a fever dream.
Nat is the main character of "King Of Shadows" that tells of his adventures as an actor of the Shakespeare Theater company, in the beginnings of the British theater.
Had to look for the missing details and here is my answer.
There is an excerpt attached to this which was taken from "Hamlet" and in this excerpt, the implicit and the explicit information can give as the inference that tableware was rare during the period of Elizabethan as it is today. Hope this helps.
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.