Answer:
D-Day invasions plan introduced by the Allied group to re-take France from Nazi Germany.
Explanation:
During the Second World War, D-Day planned to begin with Paratroopers dropping into France before the invasion. Their goal was to re-take France from the hands of Germans. Allied forces pushed Germans back and caused Germany to fight a two-front war. It was one of the military assaults in history that required extensive planning with troops from American, British and Canadian. The outcome was the victory on the Allies side during the D-Day Normandy landings. The invasion has called for starting the end of the war in Europe.
She liked to wear brown :)
Answer: 1) they believed that Hitler is someone they can negotiate with, i.e. that he will keep his word or the treaties he signed, 2) France was afraid of German expansionism and at the same time there was quite powerful French extreme-right (fascist) sympathizing with Hitler, 3) British policy of appeasement (conservative party which also partly sympathized with him), 4) they believed that satisfying Hitlers will resolve the tension in Europe, 5) they believed they could take advantage of him in their favour.
Explanation: Hitler´s political style was totally outside the box, absolutely unprecedented so his actions and strategies were totally unpredictible event though all that Hitler had described in his book "Mein Kampf".
The telephone and the light bulb
Answer: From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience?
Explanation:
Fred Hampton was an activist. Activist play one role in the society and that's speaking out the wrongs in government. In doing such, they might be attacked by the ruling government or those benefitting from the government. In most cases, they might be set up for death and people may not really know but would just hear that an activist was killed
From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience