Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Answer: I like cats because they are beautiful
Explanation: short and right to the point with little to no details
These two characters are not similar whatsoever. Eurymachus is a deceitful person, always scheming, thinking of plans how to enjoy himself and doesn't care about others. He even wanted to kill Odysseus' son Telemachus. He treats everyone with disrespect and is extremely arrogant. These are not adjectives that describe Odysseus, even though he did show arrogance when defeating the Cyclops.
Answer:
C. The though of the confined creature was so dreadful to him that he forgot the heat and went forward to the cylinder to help turn.
Explanation:
Ogilvy went towards the cylinder to turn it upside down but the heat of cylinder was so heavy that he could not move his hands close to the cylinder. It was formed of glowing metal and it was excessively heated that if Ogilvy touches it he could burn his own hands.
Answer:
abba bcbc (im pretty sure)
Explanation:
hope this helps!