Marguerite's thoughts in this passage help the reader to infer that Mrs Flowers THINKS OF MOMMA AS A FRIEND.
From the passage giving above, it can be seen that Mrs Flower treats Momma with due respect even though she is illiterate and could hardly make a correct sentence. She correct her when necessary with love and the two of them get on well gisting and gossiping. Thus, this shows that Mrs Flowers considered Momma to be her friend.
I believe the correct answer is: A) Dull or unintelligent.
Given that micro is the opposite of macro and it means 'small', while cephalo- means 'head, skull, brain', microcephaly means to have a smaller brain, which would lead to intellectual disability. Macrocephaly, on the other hand, means 'having a large head'.
<em>in a final draft it's important you don't use the words A. I, You, Me, My, We, Us, Ours, Yours, Your</em>
C. is the correct answer, they gave specific names unlike passage 1