The passage supports the claim of the passage by indicating that the addition of sugar was a significant change to Europeans' diets. Thus the last option is correct.
<h3>Who were Europeans?</h3>
Europeans were the the people who live in the continent of Europe.The Europe comprises of the countries like Russia, Germany, England, France, Italy, Poland, Spain,Ukraine, Romania etc.
The complete question is attached below.
The above passage indicates that sugar played important role in the diet of the Europeans as it says that Sugar was given its on place as in the dessert. It became the food of necessity.
Sugar didn't only had the impact on the wealthy Europeans diet but also on the England's poorest workers also included it in their diet. Thus the last option is correct.
Learn more about Europeans here:
brainly.com/question/3387326
#SPJ1
I believe the answer is <span>C. Their research finally answered all the questions raised during the scientific </span>
Answer:
The size of the population of the endangered species
Explanation:
The size of the population of the endangered species is a factor been consider by The Convention on International Trade in Endangered Species (CITES) when determining which species to cover
Pretty sure the answer is (B) because this was a westward and a non native american included thing
Answer:
In politics, a political party is an organized group of people who have the same ideology, or who otherwise have the same political positions, and who field candidates for elections, in an attempt to get them elected and thereby implement their agenda.
Explanation:
I hope this helps and pls mark me brainliest :)