Answer:
The type of evidence used in the passage is:
A. statistical evidence.
Explanation:
In the passage we are analyzing here, the author mentions a couple of percentages to make his point. This is an example of statistical evidence. This type of evidence relies on numbers, usually resulting from surveys and researches, to offer support to a claim. If I say, for instance, that 70% of people who eat eggs lose fat and gain mass more quickly than those who do not eat eggs, I will be using statistical evidence to prove my point that eating eggs is helpful for bodybuilders - that is just an example.
 
        
             
        
        
        
Hey aren't they the same thing but I will still answer I go for b
        
                    
             
        
        
        
Answer:
One reason in which students might not play sports is because they feel that they are just not good enough to play infront of many people. Some just suffer plain anxiety which comes with mean thoughts towards themselves and just they have little faith in that they can accomplish what they want. 
 
        
                    
             
        
        
        
I'm not entirely sure but I think it would be order of importance.