The answer is D. "Plants about to sprout."
Given the context and the title of the passage, plants sprouting is the most logical choice. When the passage says, "Rooted, they grip down and begin to awaken," you can come to the conclusion that the author is referring to plants since the passage is about spring.
The question is incomplete and the full version can be found online.
Answer:
As the title states, the remarks on this speech are delivered to the Senate and are meant to highlight the lack of action against Senator Joseph McCarthy (1908-1957) and his campaign of persecution and defamation against suspected communists.
Senator Margaret Chase Smith´s speech called all Senators to reject McCarthy´s tactics and honor their responsibility to do right by the American people.
Explanation:
The question refers to “Remarks to the Senate in Support of a Declaration of Conscience,” Senator Margaret Chase Smith´s “Declaration of Conscience” speech from the Senate floor, delivered on June 1st, 1950.
To compel her peers, she offers her perspective on the matter:
"As a United States Senator, I am not proud of the way in which the Senate has been made a publicity platform for irresponsible sensationalism. I am not proud of the reckless abandon in which unproved charges have been hurled from this side of the aisle."
She also warns that American people are "afraid to speak" and claims that no one should "be in danger of losing his reputation or livelihood merely because he happens to know someone who holds unpopular beliefs."
The top one is the last one on your right
The middle one is the top one on your right
And the last one is the middle one from your right
I believe it's
Reflexes becomes slower when alcohol is consumed, even in low does, making driving and other activities dangerous
Answer:
A). Metaphors fail when they have been used so often that readers gain nothing new from them.
Explanation:
Metaphors are demonstrated as one of the most commonly employed literary devices that involve an implicit comparison between two distinct things sharing common characteristics. For example, she is the moon(girl and moon are completely distinct from each other but share the common characteristic of bringing light in the darkness).
As per the question, metaphor fails 'when they are employed so often that the readers gain nothing new from them.' Metaphors are primarily employed to offer <u>an implicit or symbolic comparison that not only helps the reader transform their understanding but also artistically provides them 'an intrinsic pleasure and transcend the boundaries of literal meaning.' But if they are used so frequently that readers stop gaining that pleasure, experience, and understanding metaphors fail</u>. Thus, <u>option A</u> is the correct answer.