Answer: A. The fact that the sick person is a child helps underscore the point that anyone can spread the flu.
Explanation:
People are generally more likely to take notice of something if it affects children because that means it can affect anyone including those same children and there is a general consensus that children must be protected until they hit adulthood.
In using this poster, National Geographic wanted to invoke more feelings of fear, care and empathy in the subject because people watching would try to find out how to prevent the disease to reduce the number of children and by extension, adults getting it.
Answer:
Celebratory.
Explanation:
A tone of a paragraph represents the writer's/author's feeling and emotions towards a particular passage. In this passage, the author is presenting a celebratory tone.
This is because in the passage the author is relaying a welcoming news which was the news of how Congress had finally agreed to fund the VA Mission Act. This is a celebratory victory because this bill has been finally passed after much budgetary disputes in the Congress. Thus, the author is happy and excited for the passage of this long debated bill.
Answer: it is good to express yourself so i think its a good thing
Explanation:
The readers should visualize Steve feeling embarrassed while the group stares at him. Steve would also appear confused as to why his car isn't starting up. Things go crazy
<span>Determining the length of the speech will not help you understand the meaning of the political message.So, option D.</span>