It looks like you go threw the list of selections with the chapters. And on the second paper with the boxes, you will write the situation in that chapter, or line of text. And in the box to the right you will write who the audience is in the specific chapter. And the next box you will write the message (meaning) of the chapter. And the last box write the "why in a text message" response. This response is your opinion.
Answer:
1) Linda reveals to her sons that Willy has been trying to take his own life.
2) Linda is angry with her sons because they do not respect their father properly.
3) Linda puts back the hose because she wants Willy to take off the hose with his own hands, facing him directly would come as an insult to his personality.
4) This act clearly shows how Linda employs patience when tackling various issues because she knows what best suits her husband.
Explanation:
According to the book "Death of a salesman" Willy Lofman is a shadow of his former self, at his old age he has incurred a lot of debts with different people, he has totally run out of cash and the worst of it all he gets kicked off from his place of work. Linda is his loyal and patient wife, she is always willing to support his in any aspect including financially. She has two sons for her husband, Happy and Bifff. Linda described her sons as an ungrateful set of children because they do not accord their father with the amount of respect that he deserves.
Linda reveals to her sons that Willy has been trying to end his life because of his frustration with recent happenings, she found out about this when she found a rubber hose hidden at the back of the heater. Willy ends up taking his life so his sons could inherit his life insurance.
Answer: A. Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting.
Explanation:
Paraphrase refers to the restatement of a text, or passage, such that the meaning of the passage is given in another form.
The choice that is the best paraphrase of the text will be "Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting".
Therefore, the correct option is A.
They let the reader know that Mowgli is in danger.
explanation: got it right on the test and unit test.