It is important to explain those long gaps to your potential employer, because they want to know what you were doing during that certain time frame.
They want to know if you weren't wasting your time doing nothing, and if you are trustworthy enough. But if you have personal reasons, like having a loved one in the hospital or health-related problems, they might be sympathetic and understand your situation.
But, they want to know if in the future, you are hired, if they can rely on you and trust you to do tasks without wasting time.
I hope this helps.
May
If we get a new interpretation we immediately start thinking of new ways the story will end or is shown, for example, if everyone was convinced a man killed the person in the novel but then we find out a bad past about a woman it makes us think she could have done it completely forgetting about our old interpretations that could have possibly been right.
Here, the meaning of impervious to is option (A) safe from.
<h3>
What is the meaning of impervious?</h3>
In general, molecules and compounds cannot move through impermeable structures and surfaces. In most circumstances, it is difficult to pass through an impermeable covering.
Impervius is a Latin word that adds the prefix im- to the word pervius, which means "passable" or "penetrable." Pervius, from which we get the extremely unusual English term pervious, which means "accessible" or "permeable," is derived from the prefix per-, which means "through," and the prefix via, which means "way."
He is immune to criticism and reasoned reasoning. Someone is impervious to something if they are not impacted or affected by it.
Something that is resistant to water, heat, or a specific object may withstand it or prevent it from going through. Additionally, this renders the painting water-resistant.
Option (A) safe from is the nearest in meaning to impervious.
To know more about impervious, click on the link
brainly.com/question/965424
#SPJ9
The information which the following passage (paragraph 6) mainly conveys is <u>C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.</u>
This is because from the complete text, there is the narration of the literature of the English and North American settlers and how different they were and this can be seen in option C as the influence of Shakespeare was evident in English literature.
<h3>What is a Narration?</h3>
This refers to the storytelling that is done with the aid of a narrator in order to advance a plot
Hence, we can see that The information which the following passage (paragraph 6) mainly conveys is <u>C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.</u>
This is because from the complete text, there is the narration of the literature of the English and North American settlers and how different they were and this can be seen in option C as the influence of Shakespeare was evident in English literature.
Read more about narration here:
brainly.com/question/24446368
#SPJ1
The answer choices are:
A. The passage explains that Shakespeare was an important influence on early colonial literature.
B. The passage explains the impact of England’s taxation on early colonial literature.
C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.brainly.com/question/24446368
D. The passage suggests that English literature was more interesting than early colonial literature.
Answer:
"louder than the cannon fire"
Explanation: