The inferences about Della that can be made based on this excerpt are:
- Della does not have much money to spend on Jim's gift.
- Della loves her husband, Jim, very much.
- Della wants to buy Jim a really nice gift.
<h3 /><h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion that is reached based on the line of thought in a passage. From this passage, we can see that Della loved her husband and wanted to buy something he would appreciate.
Also, we can see from the text that Della does not have enough money to purchase the item. So, the assumptions above are right.
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/25913650
#SPJ1
Answer:
tragic hero
Explanation:
A tragic hero is a type of character in a tragedy, and is usually the protagonist. Tragic heroes typically have heroic traits that earn them the sympathy of the audience, but also have flaws or make mistakes that ultimately lead to their own downfall.
"So when I went swimming... next summer, girl in cutoffs would notice."
Explanation:
This is the correct answer because it clearly shows why Robert tried to look good, to impress the ladies. Because he cared so much about what the girls thought of him he worked out. It clearly shows who he is trying to impress.
Answer:
The given statement is most likely True.
The Mycenaeans used the Linear B writing system, so they created it.
Answer:
D) Around him, mothers strived to hush crying babies and fathers invented stories to entertain exhausted children.
Explanation: