<u>this diversity makes our country a more interesting place to live in. As people from diverse cultures contribute language skills, new ways of thinking, new knowledge, and different experiences.</u>
Answer:
The construction camps were beset with malaria, cholera, and starvation. The ties and some bridges were made of immature green wood that buckled and created maintenance headaches all along the 5,772-mile route – about a fourth of the circumference of the earth – that would not be tied together until 1901.Originally, in the east, the Russians secured Chinese permission to build a line directly across Manchuria (the Chinese Eastern Railway) from the Transbaikal region to Vladivostok; this trans-Manchurian line was completed in 1901. ...It allowed people to reach the remote regions and exploit Siberia's natural resources.
Explanation:
The main weapon that enabled the Europeans to conquer vast amounts of territories in distance lands was all the new sicknesses that were brought along with them. As stated in the book Guns, Germs and Steel written by <em>Jared Diamond</em> in 1997. The author explains that the Europeans had the technological advances of the era, such as gun powder, rifles, and cannons, but their most devastating weapon was the side effect of their presence, the presence of foreign bacteria to new populations.
What best describes the authors purpose in this passage is A. to entertain.
<h3>What is purpose of the author for writing?</h3>
The purpose of the author is the main point of writing the passage.
In this case, the author want to entertain the reader, with his use of word on the passage , and this makes the reader to get the excitement to continue with the passage.
CHECK THE COMPLETE QUESTION BELOW:
Which of the following best describes the author's purpose in this passage? A. to entertain B. to persuade C. to describe D. to explain
Learn more about the authors purpose at brainly.com/question/13087906
#SPJ1
<span>In writing his book, Livingstone’s primary aim was to direct public attention to central and southern Africa, which he presented optimistically as an “inviting field” for mission work and trade (Wisnicki 2009:257). It offered him the chance to advocate a combination of Christianity, commerce and civilisation and to encourage British intervention in the continent. Undoubtedly Livingstone’s attractive, almost “utopian” vision and his major literary success, contributed to his fame and his lasting reputation (Holmes 1993:351).</span>