When an author wants to stress a point or show emphasis , the author can make use of the literary device of extreme exaggeration, which is called hyperbole.
Question: _____ is a mockery of exaggerated literary imitation.
Answer: D. A hyperbole
Neoclassicism was influenced by the Age of Enlightenment or also called as the Age of Reason. Both movements coincide with each other, they started in the 18th century and continue to reign until the 19th.
Neoclassicism is a recovery of the styles and soul of exemplary relic enlivened straightforwardly from the traditional period, which harmonized and mirrored the advancements in rationality and different territories of the Age of Enlightenment, and was at first a response against the abundances of the former Rococo style.
Answer:
In a well-regulated democracy, men give authority to leaders but are equal to them
Explanation:
According to the given passage, the author states that in a well-regulated democracy, people give authority to certain people to become leaders, such as magistrates, senators, judges, etc, but those same men are also equal to the men who gave them such authority.
Therefore, the statement that best summarizes the passage is "In a well-regulated democracy, men give authority to leaders but are equal to them"