The second one is correct. The choices between two roads symbolizes choices that are made in life.
Pip was a moderately happy, satisfied young man until he met Miss Havisham and Estella. So this transformed him by in light of the fact that this is the first occasion when anybody has ever constructed Pip mindful of the distinctions in social status and riches. He feels hurt and confounded. From this day forward, he sustains a developing abhorrence for the existence he already needed. Presently his attention is on turning into a refined man, somebody Estella will admore, regard, and maybe cherish.
Answer: Vanity
Explanation: Vanity is excessive pride in one’s achievements and / or appearance. In the passage, the protagonist grew more in love with herself and her pride is described as darkening, which means it became something negative. Vanity is considered negative while self-love and self-admiration are positive when you experience them in healthy amounts.
Answer:
Where is the passage that we are to use to answer the question?