1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Leni [432]
2 years ago
9

Conserving water has become a popular issue because many U.S. states are suffering a drought. Some lawmakers think that states s

hould enforce a fine to those who use too much water. As the drought becomes worse, many believe that enforcing this penalty would best help conserve water.
Although water conservation is an important issue for everyone, fines for using water could mean the downfall of many businesses. The majority of businesses require a lot of water to operate. Without it, businesses may not operate properly. This would result in a loss of business. In particular, the restaurant industry might suffer. Restaurants rely on people to come in and buy their food. They also want to provide clean environments and drinking water for the diners. Should they be expected to pay fines in order to conduct business?
Some lawmakers say that conservation would not affect businesses if they used water-saving appliances. These machines can help conserve water. However, some of these water-efficient appliances are costly. Many businesses cannot afford the expense of replacing their equipment. As a result, they face a difficult situation that might lead them to shut down.
Enforcing water conservation with fines might cause more damage than good. Businesses might choose not to save water because paying fines would be cheaper than buying better appliances. These are points that lawmakers should consider before passing such a bill.
---
What is the author’s purpose in writing passage 2?

A.
To inform people that it is important to consider how a fine might affect businesses and the economy.
B.
To describe all the reasons a restaurant should not have to pay a fine for using too much water.
C.
To explain how water conservationists are incorrect and that there is enough water for everyone.
D.
To persuade the reader to call lawmakers in support of a fine for too much water usage.
English
1 answer:
Elena L [17]2 years ago
7 0

In the passage 2, the author’s purpose is to inform people that it is important to consider how a fine might affect businesses and the economy.

<h3>What is a fine?</h3>

Fine is the amount of money or a penalty that is taken or assigned, when someone gets punished for doing a crime or an offense.

The passage is about assigned a fine when there is wastage of water anywhere, because water is precious, and it shouldn't be wasted.

Thus, the correct option is A.

Learn more about fine

brainly.com/question/15817879

#SPJ1

You might be interested in
Make an inference about what happens to Jonas and his community at the end of the text. Cite evidence to support
Ivanshal [37]

Answer:

ucvubiiv

Explanation:

<u>Jajaja very happy Jaja Sí claro si </u>

8 0
2 years ago
What does Paul wish his father would do?
nata0808 [166]

​ He wishes his father would just listen to him about what happened to him in Vietnam and all the horrors he went through and give him credit for the 7 medals he had received for his efforts in the war. However, his father was in a rather depressed state and did not see medals as a measure of a man's ability or heroism. All his son wanted to do was get some of the pressures of the war off his chest and be admired some by his dad but it was useless and it just had to keep it inside. The guilt and the good that he felt was a burden he carried. He also wished his father would recognize what a good soldier he himself had been instead of withdrawing to himself after the war. As a result he sees and feels no use for his life after the war

6 0
3 years ago
Essay : ''My favourite footwear''<br> Please help me :(
kiruha [24]
An essay about your favorite footwear should analyze the ideas of why you enjoy that specific footwear. Mostly you should analyze the looks and the feel of the footwear, meaning you should discuss why you feel comfortable in the footwear of your choice.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
The narrator likely smirks (line 46) because:
Nimfa-mama [501]

Answer:

We’re is the story at ??

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
How does the text structure of paragraphs 13-14 of Passage 2 help to illustrate Medusa's change of character?
zepelin [54]
The answer to this question is B
5 0
3 years ago
Other questions:
  • When something is summarized, or important information is given briefly,
    15·1 answer
  • Why is realism said to be a reaction to romanticism
    13·1 answer
  • Does communication change us? 3 Reasons to support idea.
    6·1 answer
  • What is Miranda's relationship to Prospero?
    11·2 answers
  • Which sentences feature a first-person point of view?
    7·1 answer
  • Explain how the tragedy surrounding Anne Frank and the Holocaust have inspired changes in recognizing and celebrating cultural d
    9·1 answer
  • Write a well-developed paragraph that explains what you think influences perceptions about mental illness and how you think stig
    10·1 answer
  • Read this excerpt from "The Tell-Tale Heart" by Edgar Allan Poe.
    7·2 answers
  • Should the minimum wage be raised to at least $15 an hour?
    5·1 answer
  • Why is it gloomy today :c
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!