The evidence to support the conclusion that Gilgamesh takes risks is: "They came within sight of the monster’s den."
<h3>Which statement best paraphrases evidence from the passage to support the conclusion?</h3>
The statement that best paraphrases evidence from the passage to support the conclusion is: "Humbaba is so terrifying that Gilgamesh is momentarily paralyzed with fear." (Option C)
<h3>What does it mean to paraphrase?</h3>
To paraphrase means to state a fact or information in ones own words while keeping the meaning and the context of the information in tact.
Learn more about paraphrase at;
brainly.com/question/24729251
#SPJ1
I married early, and was happy to find in my wife a disposition not uncongenial with my own.
Answer:
Story writing.
Explanation:
This is the story of the hunter who kept on sneezing. He was supposed to be hunting in the nearby forest when he was caught off-guard by the bout of sneezing that made him unable to concentrate or be quiet. So, he had no option but to wait to see if the sneezing would get over soon.
But even after hours of waiting, the sneezing did not stop. Thinking if he had inhaled some dust or pollen, he washed his face at the nearby brook. For a while, it seemed to solve the problem. Happy about the result, he went ahead to hunt. But just as he was about to silently get a deer, the sneezing bout came back, and, unable to control the impending sneeze, he frightened the deer so much it ran away.
Dejected in not getting any game and still stuck with the sneezing, he returned home empty-handed. The unending sneezing bout had taken the better of him and made him unsuccessful in his hunting.
In the short story 'Paul's Case: A Study in Temperament' by Willa
Carthur, the reason Paul goes to work is that he has finally found a job
and a life that he enjoys, and is keen to ensure he does not lose it.
However, as we learn later in the story, he is not as happy as he seems
at first.