Answer:
Two friends Sumit and Rahul were going home after school. Taking a bit at his bar of chocolate, Sumit said when he grew up, he wanted to go to Harvard. Rahul was duly impressed hear this and said that he would have to study hard. In his typical style Sumit replied that his father would have to work hard.
Explanation:
The whole dialogue in the passage is told using reported speech. In other words,<u> it is the narrator who tells us what the characters said, rather than the characters themselves</u>. When using the reported speech, the verb tense often changes into the past. Take a look at the example below:
- Direct speech: Lana said, "I <u>want</u> to be a lawyer."
- Reported speech: Lana said that she wanted to be lawyer.
For that reason, when completing the passage above, it is better if we choose options that use the past instead of the present. We must also pay attention to coherence. If an option mixes both present and past, it is most likely incorrect. Having that in mind, the best way to complete the passage is by using the following:
when he grew up, he wanted
that he would have to study hard
father would have to work hard
<u>Answer:</u>
Communism (from Latin communis, 'common, universal') is a philosophical, social, political, economic ideology and movement whose ultimate goal is the establishment of a communist society, namely a socioeconomic order structured upon the ideas of common ownership of the means of production and the absence of social ...
<u>Explanation:</u>
*can i be the brainliest*
<u>Answer:</u> The decisions to ban and then reinstate eligibility in the Oscar Pistorius case raises questions about the "process through which deviance is defined in sports".
<u>Explanation:</u>
South African athlete Oscar Pistorius was on court charged with the murder of his 29-year-old model and law graduate girlfriend named Reeva Steenkamp at his home in Pretoria on 14 February 2013.
Pistorius is a leading South African runner and gained recognition as a high-level athlete with a disability, including several Paralympic Games and the 2012 Summer Olympics.
The judgment given by the Judge named Thokozile Masipa that Pistorius was not guilty of murder but guilty of Steenkamp's culpable homicide (unlawful killing of a person with or without intent to kill, depending on how the crime has been defined by a particular jurisdiction).
Soon after Pistorius was banned by sports authority, his arrest and later imprisonment was big shock among media and people. But later his eligibility was reinstated which raised questions about the "process through which deviance is defined in sports" and opposed by many people.
The statement above which is being termed by Thomas Gilovich
is known to be the spotlight effect. The spotlight effect makes a person have a
belief that people around them notices them more than of what they actually
know and what they are really are. It could be described in the statement above
as it focus on how other people notice a person with their appearance and
performance.