1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lemur [1.5K]
2 years ago
12

Which statement best describes the passage’s main idea?

History
2 answers:
sineoko [7]2 years ago
7 0

Answer:

B

Explanation:

The Passage talks about how it helped a few people got rich off of capitalism, while others turned against it

Alborosie2 years ago
3 0
Letter B best describes the passages main idea.
You might be interested in
Was Nat Turner a good or bad guy? Did he help slaves or not?
Alisiya [41]
Nat Turner was a good guy.
He led the rebellion in the slaves favor to fight for there rights. He helped out the slaves making him the good guy. Hope this helps.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why was Malala's father disappointed that Pakistan's First National Peace Prize
ddd [48]

Answer:

her parents were worried at all the attention

Explanation:

8 0
3 years ago
What are some different ways people/ civilians helped during world war 2?
OLga [1]

In World War 2, the Axis Powers were winning and Japan had just made the big mistake of bombing Pearl Harbor. After President Franklin Roosevelt had just declared war on Japan and their allies, many citizens helped build the tools of war. Tanks, airplanes, and other weapons were quickly made because of the determination people had to stop Japan from taking over the world. Women started to work in factories when the men had to fight overseas. As you can see, people/civilians helped fight in different ways in WW2.

7 0
3 years ago
Help with this question??
kogti [31]
I think it is B. the Enlightenment, but I might be wrong.
7 0
3 years ago
A comet is approaching earth. Describe the earth’s gravitational pull as the comet gets closer to the ground.
mr_godi [17]
The Earths gravitational pull would increase so the answer would most likely be B.  the comet would most likely disintegrate though even before its able to reach the ground 
5 0
3 years ago
Other questions:
  • Where was the cultural split in the 1920s?
    6·1 answer
  • How can kids get involved in their communities? What problem-solving techniques will help you make good decisions? What are the
    9·1 answer
  • Why did the united states entered the war on the side of the allies?
    9·2 answers
  • Help me plz
    5·2 answers
  • What 3 factors brought immigrants to America in the late 1800s
    14·1 answer
  • Which of the following first spread the belief
    14·2 answers
  • How did the scientific method impact the work impact the work of scientists beginning in the 16th century?
    5·1 answer
  • Which of these problems associated with classical empires is described by the author in the excerpt?
    7·1 answer
  • President coolidge signed to the immigration act of 1924
    14·1 answer
  • What if there were still dinosaurs? like the ones that are over 5 meters ?
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!