1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
xxTIMURxx [149]
2 years ago
9

Commuting is a fundamental part of life for some people. Some people spend hours on the road to get from their homes to their jo

bs. They even wake up as early as 3 a.m. to catch buses or to begin their drives. So why do people choose to waste so much time on the road?For many people, the commutes first begin because of their jobs' locations. People will commute for good-paying jobs even if it means that they will have to travel to another county or farther. This is because many of the homes near their jobs are unaffordable and the jobs pay more than in rural areas. In other cases, working parents do not want to move their children away from good schools even though, sometimes, their jobs are far away. Because of this desire to have a good salary, an affordable home, and a fine school, commuters sacrifice time that can add up to over a month of lost time.
In what way does the passage use its text structure?

A.
to put the chain of events for commuters in sequential order
B.
to make a comparison between two different types of commuters
C.
to show the effect of catching a bus at 3 o'clock in the morning
D.
to explain why people commute over long distances for their jobs
English
1 answer:
Paha777 [63]2 years ago
3 0

The passage uses structure to explain why people travel long distances for their jobs, as option D shows.

<h3>What is textual structure?</h3>
  • It is the term that refers to the organization of the text.
  • It is the element responsible for showing a coherent sequence of information in the text.

The textual structure is the way the author wants to present the information contained in the text. In the text presented above, we can see that the author used a structure of questions and answers, where he establishes a questioning about the reason that makes people travel long distances, soon after, the author shows what the reasons are.

Learn more about textual structure at the link:

brainly.com/question/12053427

#SPJ1

You might be interested in
As soon as Starr gets to school on Monday morning, she finds out that her
lapo4ka [179]

Answer:

They are deciding to "protest". But instead of doing it for the right reasons, for actual justice, they are just doing it to get out of school

Explanation:

6 0
3 years ago
Make a complex sentence from each pair of sentences. Use the subordinator provided and make any necessary changes
Galina-37 [17]

Answer:

not sure about this question

7 0
2 years ago
Read the passage.
Finger [1]

Answer:

American bison are often mistakenly called buffalo, but the two creatures are quite different.

Explanation:

I got it right on IXL.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
List at least three oxymorons. Do some research on the web and be sure to post something that no one else has already shared.
podryga [215]
Deafening silence, seriously funny, living dead.

8 0
3 years ago
What is the main purpose of an introduction paragraph?
Luden [163]
To Introduce the topic with some indication of its inherent interest or importance, and a clear definition of the boundaries of the subject area.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which sentence from the story initiates the action
    13·1 answer
  • Is "life is a broken winged bird that cannot fly" a metaphor
    13·2 answers
  • Write an argumentative essay about education
    10·1 answer
  • Topics for an analytical research paper​
    7·1 answer
  • Is the passage of dialogue written correctly or incorrectly?
    12·1 answer
  • How do you see our country would be 10 years fromnow, or after pandemic?​
    9·1 answer
  • Does somebody have a worldly-wise 3000 book 6 answer key?
    5·1 answer
  • I NEED SOMEONE TO WRITE A 15 LINE LYRICAL POEM. IT CAN BE ABOUT ANYTHING SCHOOL APPROPIATE
    10·1 answer
  • Why does Grandmother Elise think the flowers will bring joy to others in the future? A. She plans on expanding the garden someda
    10·1 answer
  • According to the text, what was the best characteristic that a student at the narrators school could bring to a class discussion
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!