1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mojhsa [17]
2 years ago
11

For there lay The Combs--the set of combs, side and back, that Della had worshipped long in a Broadway window. Beautiful combs,

pure tortoise shell, with jewelled rims--just the shade to wear in the beautiful vanished hair. They were expensive combs, she knew, and her heart had simply craved and yearned over them without the least hope of possession. And now, they were hers, but the tresses that should have adorned the coveted adornments were gone.
But she hugged them to her bosom, and at length she was able to look up with dim eyes and a smile and say: "My hair grows so fast, Jim! And them Della leaped up like a little singed cat and cried, "Oh, oh!" Jim had not yet seen his beautiful present. She held it out to him eagerly upon her open palm. The dull precious metal seemed to flash with a reflection of her bright and ardent spirit."Isn't it a dandy, Jim? I hunted all over town to find it. You'll have to look at the time a hundred times a day now. Give me your watch. I want to see how it looks on it."

Instead of obeying, Jim tumbled down on the couch and put his hands under the back of his head and smiled."Della," said he, "let's put our Christmas presents away and keep 'em a while. They're too nice to use just at present. I sold the watch to get the money to buy your combs. And now suppose you put the chops on."

The magi, as you know, were wise men--wonderfully wise men--who brought gifts to the Babe in the manger. They invented the art of giving Christmas presents. Being wise, their gifts were no doubt wise ones, possibly bearing the privilege of exchange in case of duplication. And here I have lamely related to you the uneventful chronicle of two foolish children in a flat who most unwisely sacrificed for each other the greatest treasures of their house. But in a last word to the wise of these days let it be said that of all who give gifts these two were the wisest. O all who give and receive gifts, such as they are wisest. Everywhere they are wisest. They are the magi.

What inference can the reader make about Jim’s feelings based on his actions at the end of the passage?

Jim feels contentment with knowing that, although their gifts are useless, their love for each other is strong.
Jim feels helpless to provide a better life for Della.
Jim feels indifference about the outcome since his gift was not costly.
Jim feels frustration because of the ruined gift.
English
1 answer:
nadezda [96]2 years ago
4 0

The inference that can be made is that A. Jim feels contentment with knowing that, although their gifts are useless, their love for each other is strong.

<h3>What is Inference?</h3>

This refers to the deduction that can be made about a thing based on available evidence.

Hence, we can see that from the given text, there is the narration of the actions of both Jim and Della as they both sold their precious belongings to get a gift for each other and Jim feels contentment.

Read more about inference here:

brainly.com/question/25280941

#SPJ1

You might be interested in
Which word in the sentence does the adverb clause modify?
kramer
The adverb clause in this sentence is 'before class starts', and it modifies 'meet', so A is the correct answer. 
4 0
3 years ago
What does the author believe is the best approach towards free speech in the private sector
Marizza181 [45]

Answer:

The author believes that the best approach towards free speech in the private sector is for the private entities to censor speech by their users.

Explanation:

According to the author, private entities were responsible for the censoring of free speech not the state.

He went on to say that these private sectors have the rights to offer these regulations on their different platforms and make exclusions to certain speech of their members.

Evidence can be see  in the third paragraph. The author implied here that private sector has a right to invoke the first amendment clause that limits speeches that are lawless, full of threat and obscenity.

7 0
2 years ago
(04.02 MC)
Helen [10]

The question is incomplete and the full version can be found online.  

Answer:

The tone of the passage is hopeful and idyllic. It starts with a seemingly bad situation, which is reflected by the words "bewildering" and "discouraging," but then describes a good turn of events, as Calypso is found on a stream, usually a nice location. Words phrases such as "bed of yellow mosses," "small white bulb," and "soft nest" all help depict a dream-like situation, far from the initial one.  

With the change proposed, the tone would become grim and unhopeful, mostly due to the phrases "puddle of gray algae," "insignificant bleached bulb," and "tangle of twigs," all of which depict the same image in a way that makes it look like a dire place to be.

Explanation:

The words in bold are: "bed of yellow mosses in which its small white bulb had found a soft nest."

A bed of yellow mosses is more appealing and inviting than a puddle of gray algae. While a small white bulb sounds adorable, an insignificant bleached bulb is a sad image. And a soft nest is likely to be more comfortable than a tangle of twigs.

8 0
3 years ago
Refer to your Expeditions in Reading book for a complete version of this text.
xenn [34]

Answer:

Yes No

When it is safe, Will returns to the tavern to tell Mr. Coleman that he has brought the horses for his son Edward to deliver.

Will enjoys a breakfast of ham and eggs while he waits for the soldiers to leave the tavern.

One soldier suspects that Will might be transporting horses, but Will manages to leave safely.

Will leaves York and the horses to visit the tavern and finds it is full of British soldiers.

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Who does Randy blames for bobs death?
Hunter-Best [27]
The brick that fell on his head while bob was building. rip bob
6 0
3 years ago
Other questions:
  • Why does Anne tell her mother that she [Anne] has intuition?
    5·2 answers
  • What has RBG done to inspire women, minorities, and the LGBQT community?
    14·2 answers
  • The title of Lorraine Hansberry's play A Raisin in the Sun is what type of allusion?
    11·1 answer
  • Estimate.......... 51.2x2
    5·1 answer
  • Suppose an author uses multiple narrators to tell a story about a magician who amazes a town with his performance until he is ex
    15·2 answers
  • Which of the following words has a positive connotation? lonely excursions freedom discouraging
    14·1 answer
  • Seated now on the woodpile in Betsy Johnson's cellar, Millicent knew that she had come triumphant through the trial of fire, the
    15·2 answers
  • What is "character traits influence the events in the story story?"​
    15·1 answer
  • Dr. Reynolds' priority in his life is:
    6·1 answer
  • Choose the sentence that is written correctly.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!