Answer:
balance sheet filter
Explanation:
Balance sheet filter falls under the filter theory of mate selection which suggests that people use a filtering mechanism that enable them sort out a potential mate from a "pool of candidates.
Balance sheet filter is a method by which individuals select mates whereby individuals look out for reciprocity. This person looks at what someone can offer that he cannot find in anyone else.
Answer:
The best answer to the question: Which quotation correctly uses ellipsis to shorten Twain´s words, would be: the second one "and there is no reason why I shouldn´t".
Explanation:
The reason for this being the correct answer comes from understanding the purpose of an ellipsis, or ellipses. Ellipses are punctuation marks, just like comas, or periods, that have the specific purpose of marking portions of a written sentence, paragraph, passage, or an entire text, that are not really needed information, but rather added, and which if removed from the text will not affect the overall comprehension of the meaning of the text. In this case, Twain saying "and there is no reason why I shouldn´t" in regards to how long he expects to live, is added information to the main passage that if removed from it will not affect the overall understanding of his meaning.
The Incas were a very religious people; their religious beliefs were deeply embedded in their lives, everything they did had a religious meaning. They were tolerant of the beliefs of the people they conquered as long as they venerated Inca deities above all their gods, they even incorporated gods from other cultures.
I say C
Because voting isnt a must ,D is good to do but that isnt a must etheir, and A is a no brainer.