<span>The passage has a melancholy mood throughout.
Demonstrated by the negative tone and word choice in the passage.</span>
He was brought then gradually back to his old ideas. Greek like struggles would be no more. Men were better, or more timid.
It celebrates military might.
The correct answer is Buffaloes
Answer:
D Both passages have a theme of surviving in a dysfunctional
Explanation:
The first passage is about him surviving with the robots and computers controlling everything. The latter passage is her surviving during WW2 as a Jew.
A framework is a foundation upon which something may be constructed. It is a set of guidelines, notions, or principles that are applied while making plans or decisions.
A framework, in general, is a physical or conceptual structure used to support or serve as a roadmap for the construction of something that enlarges the original structure it in to something useful.
The moral underpinning of both religion and society serves as its foundation, or bedrock. the basis or natural ground on which a structure is built. the lowest section of a structure, wall, or the like, typically made of masonry and partially or completely below the earth.
Basically, we can say that frameworks are built on some foundations whereas foundations are the beginning and frameworks are the means to reach the end of a process.
To know more about foundations:
brainly.com/question/29341501
#SPJ1