I can’t see the paragraph, but I assume it would be a) bestowed
you need to put the passage so we can tell you the answer
Answer:
Some bears hibernate in hollowed-out tree trunks. Some take a months-long rest beneath thick brambles and brush. Others dig into the hills to forge snug dens. And still others discover caves to hide away from the biting winter chill. But wherever a bear chooses to hibernate, the objective is the same. It's a keen adaptation to avoid the long, ruthless winter famine. Hibernating animals — including ground squirrels, groundhogs, and bats — slow their breaths, reduce their heartbeats, and substantially wind down, or depress, their metabolisms. Such dramatic changes can be taxing on their bodies, but the alternative, amid a starving winter, is almost certain death. So, come fall, the animals go into a controlled, coma-like state.
Hope Helps
:)
We can infer that the statement that best explains how the structure of the passage helps the author to develop his or her argument is: D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
<h3>What is structure of passage?</h3>
Structure of passage actually refers to the way a passage is organised and arranged. It helps readers to understand what the author is trying to communicate.
The options that complete the question are:
A) The passage contains sections, which enables the author to give an elaborate description of his or her ideas.
B) The passage is separated into sections with headings, which enables the author to compare and contrast his or her ideas precisely.
C) The passage contains headings, which enables the author to give additional information to the readers.
D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
We can actually see that option D is the correct answer that actually explains how the passage is structured to develop the argument.
Learn more about structure on brainly.com/question/17320867
#SPJ1
Answer:
Greek culture spread throughout the non-Greek world.
Explanation: The Hellenistic period in history began with the conquests of Alexander the Great and was a time of military and political domination of the Greek Macedonians in the Mediterranean and the Middle and Middle East. The political dominance of Macedonians over other nations from Egypt and Syria all the way to India will be accompanied by Greek or Hellenic cultural influence. They would gradually make their place on the world stage before the Roman and conquests at the beginning of the 1st century BC.
The Hellenistic period is a time of connecting and pervading different cultures and religions of East and West, followed by the suppression of religious intolerance and national or tribal divisions. Numerous population migrations followed, the creation of new cities and states, and the gradual relocation of cultural centers from Greece and Mesopotamia to Syria and the eastern shores of the Mediterranean, especially in newly built or rebuilt cities.