Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
<span>Noun. This part of a speech refers to words that are used to name persons, things, animals, places, ideas, or events. ...Pronoun. A pronoun is a part of a speech which functions as a replacement for a noun. ...Adjective. ...Verb. ...Adverb. ...Preposition. ...Conjunction. ...<span>Interjection.
there are all of them
hope this helps and please make this the braily-est answer</span></span>
It means he was happy and felt good in his heart. You know when you see or do something like buy your mom a gift she loves and your heart seems to feel like it is filled with happiness? That's the feeling that I believe William Wordsworth is trying to express.
Hope this helped. Have a great day!
Answer: The nexus
Explanation: a connected group or series a nexus of theories a nexus of relationships.