1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
astraxan [27]
2 years ago
10

Read this sentence from paragraph 5.

English
2 answers:
klio [65]2 years ago
7 0

The reasoning in this sentence flawed is - OA. It implies that drones will be used only to protect people from lawbreakers.

1) Paragraph5.

solution: It implies that drones could be used most effective to protect people from lawbreakers

due to

in line with the crucks of passage technology is a powerful tool which could help police forces understand and  equipment to beautify public protection, trap criminals and store life. previously  catching of criminal without technology is a whole lot aggravating venture however lately such a lot of technical device like drone, laser strategies available within the market so one can assist to locate regulation brekers and criminals so that is why option is (A)

2) Paragraph6.

answer:-  He inflates how important drones are to indicate the effect they may have on the everyday lives of residents.

because of

according to the para 6 if tecnology is increasing every day the it's going to impact our privacy we've got heard in the news that such a lot of instaces passed off because of drones and many upcoming new strategies so the we should shop our existence making stron law  for privateness issues.

3) Paragraph 9

solution:- To imphasize that human beings are ignorant of the invasiveness of drones.

according to the passage crucks  the author is informed that at gift so many privacy associated cases located in the international we  must aware of the day by day invasiveness of new techniques like drones, microphone camras to protect ourselves .some humans not lots aware about new invasion tecnology so our responsibility is that to instructed him/her a way to defend from from new strategies.

4) Castillo'd essay.

solution:- people cannot shield their own privacy if maximum drones are undetectable.

in step with the final passage of writer they stated that in the imminent new global drones caarry excessive dimensions cameras and microphone. no one can guard from this. So sturdy privacy policy is the need of an hour globally.

five) Castillo writes from perspective of someone who

solution:-feels worried approximately protective a primary rights.

all the passage truely to that author desires to convey the privacy is most important problems and our duty is that to shield our simple rights from new techniques.

Learn more about passage brainly.com/question/26999874

#SPJ9

Lina20 [59]2 years ago
3 0

Option A. It implies that drones will be used only to protect people from lawbreakers.

An unmanned aerial car, commonly known as a drone, is a plane with no human pilot, team, or passengers on board. UAVs are an element of an unmanned plane gadget, which incorporates adding a floor-based totally controller and a device of communications with the UAV.

Essentially, a drone is a flying robot that can be remotely controlled or fly autonomously with the usage of software program-controlled flight plans in its embedded structures, which paint together with onboard sensors and a global positioning machine (GPS). UAVs had been most usually related to the navy.

Drones now have many features, ranging from monitoring weather trade to wearing out search operations after natural screw-ups, images, filming, and delivering goods. However, their maximum and controversial use is through the military for reconnaissance, surveillance, and focused assaults.

Learn more about drones here brainly.com/question/24530012

#SPJ9

You might be interested in
Can so one help me right an essay? About stating your position on whether immigrating to a new country can challenge your identi
docker41 [41]

Answer:

Culture is specific to societies, hence movement to any new environment will challenge your way of life (identity). You must be ready to adapt to new ways of life which might be unusual or strange to you. But for the sake of a healthy coexistence, you ought to conform to the situations.

You need to state these challenges

* language barrier.

- communication gaps due to totally different languages.

* ethnocentrism

- when the people of your new country see their way of live as superior to your origin, you would have that difficulty in socializing effectively.

* cultural practices (unusual)

- you might be faced with unusual cultural practices which may make you so uncomfortable. Imagine living in "African" country where people are deliberately killed when a King dies. Just because they believe people have to accompany the dead King and serve him in his "new world".

Or being in places where their stature or outfit scares you. (Mursi lip plate) or (blood-letting in Arunachal Pradesh)

5 0
3 years ago
Brian pulled his aunts chair while she was about to sit down, he broke her hip and she had to pay 11,000. Should she sue Brian ?
topjm [15]

Answer:

she should sue him for the medical bills but nothing else

Explanation:

because there family and thats his dad or moms sister

4 0
2 years ago
I NEED THIS PLEASE ~♡》》》
Hunter-Best [27]

Answer:

i would say A. or D.

Explanation:

5 0
3 years ago
Which of the following statements gives an example of connotation? Mr. Black is a science teacher. Ms. Brown always scurries lat
Misha Larkins [42]
Mr. Abbott likes to call on students who are not paying attention is a connotation. because connotation is an idea that a word invokes.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
In this excerpt, Queen Elizabeth relies heavily on a rhetorical appeal to pathos
Roman55 [17]
Encouraging an emotional response from the audience.
6 0
3 years ago
Other questions:
  • Where is Walter Mitty when he starts imagining he’s in the middle of war in Germany? Question 3 options: Visiting a museum in Ge
    6·1 answer
  • Which sentence has an error?
    10·2 answers
  • Which forms purpose is to illustrate a morla or general truth about human nature​
    6·1 answer
  • "If I had my mouth, I would bite; if I had liberty, I would do my liking." The repetition of the phrase "If I had" is an example
    10·1 answer
  • In 1984 what do we learn about Big Brother at the end of chapter 2
    10·1 answer
  • Which lines in this excerpt from act I of Shakespeare's Romeo and Juliet are examples of oxymoron?
    8·2 answers
  • They came to my house to tell me what has happened ​
    10·2 answers
  • Which of these resources would be MOST helpful for finding information about beekeepers for a school report?
    15·2 answers
  • What is a revision plan?
    10·2 answers
  • if an element has a half-life of 20 million years, and there is 6.25% of it remaining in a rock, how old is that rock?
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!