Answer:
The correct answer is c. Give readers the good news immediately.
Explanation:
The message mentioned in the question is a type of <u>apology</u> presented to the customer. The opening sentence implies that there is some bad news. It would be better if the author would have presented the good news first because that would <u>keep the readers involved</u> and persuade them to read the text further.
Giving good news first gives a <u>positive impression</u> to the readers and compels them to read the text till the end.
Answer:
satire
Explanation:
The correct answer that would best complete the given statement above would be satire. utopia can be considered a satire because the author uses humor, irony, and exaggeration in the story to criticise his society. this technique is used by authors to criticise foolishness or stupidity.
The answer is parody becouse an parody is exactly that
Answer:
B. The Time Machine
Explanation:
The narrator meets the Medical Man at the Linnaean Society in the city. The Medical Man thinks the Time Machine thing was a trick, but he can't figure out how the Time Traveller did it. The narrator goes back the following week for the Time Traveller's weekly dinner party.
With the A. migration of people from fertile areas, knowledge of agriculture spread by diffusion.
When people migrate from a place, they move into other areas. When something diffuses, it spreads around.