Answer:
Sea snakes have flattened tails for swimming, allowing them to swim faster than if they had the tail of a regular snake. The flat shape of the tail reduces drag, as well as providing a larger surface to push the water with. However, this makes moving on land difficult. They also have valves over their nostrils that close underwater. This prevents water from entering their nose as they swim. Sea snakes have very strong venom that they use to kill their prey. They also produce an enzyme that starts digesting the animal as soon as it takes the first bite. Their diet consists of mostly fish, crustaceans, and eggs. The venom and enzyme results in little room for their prey to escape, making it easier for the sea snake to sustain itself. 
hope this helps.
 
        
                    
             
        
        
        
The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
 According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".
 
        
                    
             
        
        
        
Answer : A
Hope it helps
hey can u help just posted on english:(
        
             
        
        
        
Answer: Hi!
Explanation: So the first one to the mayor is assertive, concerned and polite. The second for the Local Newspaper is demanding, persuasive and logical. And the third for the uncle is just the very last one.
Hope this helps!
- Mary
 
        
                    
             
        
        
        
Answer:
B) fixed verse
Explanation:
Fixed verse is a kind of poetry that has its rules where the poem can be built.