Answer:
He says, "Per hour, the money doesn't sound like much, but it adds up. I like being able to spend it on things I want to buy. And I am also saving a little to go to a community college next year."
Explanation:
This is the detail from the passage that best supports the article's main idea that working during the school year is beneficial. In this passage, the author presents several examples of high school students who work during the school year. The author tells us that in 2007, 24.8% of 16-and 17-year-olds worked. An example of a benefit that the passage mentions is that of being able to spend money on the things that the teenagers want, as well as being able to save money to pay for college.
Answer:
Reunited with her mother and sisters, she has been living in a village where her mother managed to open a school for girls. But when local men threaten the school, she must draw on every ounce of bravery she possesses to survive the disaster that kills her mother and destroys the school.
Explanation:
hope this helps:)
Answer:
hi principle (whatever ur principles name is) i would like to change to irl school instead of online. i want to because im failing and i don't like online, i don't understand anything and i like to socialize and talk to students, and being face to face in school, will help me get better grades and socialize.
Explanation:
Answer:
it makes me afraid answer a hope it helpss (:
Explanation:
Answer:
It assists Saeng in locating a plant that triggers vivid memories of her childhood. It was given to Saeng by a close family member when she was a child. It leads Saeng to the discovery of a new and beautiful plant.