The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866
Answer:
I don't know what you're saying there?
The answer is C because the last word of each line rhymes.
Falls/closes in/caves in Ex: during the storm the walls were closing in badly and the house collapsed more synonyms are breaks down and falls apart
Of the sentences to which it uses ellipsis correctly is
"The poison arrow frog... has enough toxicity in its skin that a dart rubbed on the surface can kill a small mammal."
<h3>How to use ellipsis?</h3>
An ellipsis is a punctuation mark that indicates the interruption of a thought and has great power of suggestion. They are also used, for example, in interrupting a character's speech. In addition, they can indicate hesitation, suggest the extension of an idea or point to the deletion of word(s).
With this information, we can conclude that The ellipsis also indicates an incomplete citation, mainly from other authors cited to emphasize some idea or argument. This use is quite common in scientific texts or about personalities who left famous quotes.
Learn more about ellipsis in brainly.com/question/1430268
#SPJ1