Answer:
United States & Europe
Explanation:
Industrialization was known as a global event which drastically effected a variety of countries and many states within those countries. During this time period, in the mid 17th to late 18th century, workers were working 6 days a week for approximately 12 hours a day. This caused many workers to become overworked; additionally many homes and families resided in cities that were overcrowded, placing many at risk for a variety of the outbreak of diseases and other bacterial infections. It was quite unsanitary really. However, not only that, many countries also used fossil fuels such as coal to create a energy source that became very popular, which additionally polluted the atmosphere with CO2 emissions within the past century. This mostly had an effect upon the US and Europe due to a high population and intense dependability on fossil fuels and a variety of machinery works.
Fun Fact: These two countries were the first to get involved within industrialization even before Great Britain and even China.
I an pretty sour that the answer to this problem is
1.) John F. Kennedy
Born: May 29, 1917; Brookline, Massachusetts
Died: November 22, 1963
Party: Democratic
<span>Term: </span>1961–1963
Age when inaugurated: 43
2.) Lyndon B. Johnson
Born: August 27, 1908; near Stonewall, Texas
Died: January 22, 1973
Party: Democratic
<span>Term: </span>1963–1969
Age when inaugurated: 55
Hope this helps
Answer:
According to a blog maintained by the History Department at Harvard University, Rome was a republic for 450 years until it became an empire under Julius Caesar.
The British Museum has determined that the fall of the Roman Empire took place by the fifth century AD
These two senteces above are used in the passage to show credibility.
This is because they make reference to two institutional authorities that have credibility and prestige in academic history, and the cultural world: the History Department at Harvard, and the British Museum.
In other words, the Harvard and the British Museum are the sources of the passage.
Voting rights, I would say.
Answer:
D. United States
Explanation:
Iwo Jima was one of the last objectives in the US tactic of island-hopping in the pacific in the war against Japan. It was one of the bloodiest wars but most of the casualties came from Japanese civilians and soldiers as the troops couldn't tell which was which and some where misclassified before the fire-fight. Japanese soldiers also did not surrender and fought until all their soldiers were dead or wounded.