Answer: The effects of the Black Death were many and varied. Trade suffered for a time, and wars were temporarily abandoned. Many labourers died, which devastated families through lost means of survival and caused personal suffering; landowners who used labourers as tenant farmers were also affected.
The inference is that the statement or phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given.
Here, the phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
It was characterized by the build out of railroads, large-scale iron and steel production, widespread use of machinery in manufacturing, greatly increased use of steam power, use of petroleum and the beginning of electrification. However, during the second industrial revolution access to raw materials has decreased.
Explanation:
The correct answer is <span>C) The Bay of Pigs invasion ended the standoff.
The bay of pigs invasion was an invasion to remove Fidel Castro from governing Cuba. It happened a year before the Cuban missile crisis so it couldn't have ended the standoff. The bay of pigs invasion failed and Castro remained in power. The other three options are true since ti was resolved diplomatically and not in a war.</span>
They hoped to get their destroyed land paid and fixed by Germany because of trench warfare during WW1 and to reduce Germany military power <span />