1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Norma-Jean [14]
3 years ago
13

What is a word called that looks the same and has the same meaning in both English and Spanish?

Spanish
2 answers:
Kitty [74]3 years ago
8 0
The answer is cognate
lubasha [3.4K]3 years ago
7 0

Answer:

Conjugates

Explanation:

Conjugates is what it is called when the English word and the Spanish word looks the same

You might be interested in
Complete with the verb interesar
Vinil7 [7]
Interesas, interesó, interesas, interesó, interesó, interesa, gustas, gusta, gustas, gusta, gusta, gustas, aburrías, aburrió, aburrías, aburrió, aburrió, aburrías?
7 0
3 years ago
A.COMPLETE EACH SENTENCE USING THE RIGHT FORM OF THE VERB "GUSTAR" TO
Ganezh [65]

Answer:

1. Le gusta

2. Me gusta

3. Le gusta

4. Llevan

5. Llevo

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is luisa’s clothing routine
Wewaii [24]

Answer:

la rutina de ropa de luisa es a muerte

3 0
3 years ago
Change these sentences to questions
earnstyle [38]
1- ¿ Tú primo come pizza?
2-¿ Sara es amiga de Juan y Ramona?
3-¿ Sam está hablando con su profesora de inglés?
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
I will mark as the brainliest answer
guajiro [1.7K]

1. Does the show Más deporte come on in the morning?

Answer 1 : No, the show Más deporte comes on in the afternoon (14:30)

2. At what “P.M” time is the show festival el Sol?

Answer 2 : The show festival el Sol is at 7:00 P.M.

3. How many times a day does CNN broadcast the news (Noticias)?

Answer 3 : CNN broadcast does the news three times a day.

4. Finish the sentence (in English): the film pearls harbor starts at two minutes to _____________ in the morning.

Answer 4 : The film Pearl Harbor starts at two minutes to one in the morning.

5. Does the show Los 40 principales come on in the morning?  

Answer 5 : No, the show Los 40 principales comes on in the afternoon (13:30)

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Drag the correct label to each picture. Each label can be used more than once.
    7·2 answers
  • What is the appropriate indefinite article for the word bolígrafo: (2 points)
    14·2 answers
  • I can't figure the order out on this, any help? - Form questions using inverted word order. Put the subject at the end. ? ¿ Pabl
    12·1 answer
  • 1. Por qué no bebe café Tomás? 2. Costa Rica , qué es un refresco ? 3. Los refrescos en Costa Rica son buenos o malos para la sa
    5·1 answer
  • lecccion 4 Después de ver: ¿Cierto o falso?Multiple choice Activity InstructionsIndicate whether each statement is cierto or fal
    12·1 answer
  • Ay, se te quedó en casa. Ay, se me quedó en casa. 2. No, se le olvidó llamarlo. No, se me olvidó llamarlo. 3. Se le rompieron ju
    13·1 answer
  • 1. número casa cuarto seis 2. curso periodismo estadio reloj 3. biblioteca pluma libro semana 4. prueba tiza examen mochila 5. p
    14·1 answer
  • Toda una ciudad sufre la terrible angustia (anxiety) de quedarse sin agua potable debido a (due to) un accidente. Algunos habita
    5·1 answer
  • Spanish speakers needed, please help thanks
    9·1 answer
  • Read and choose the option with the correct answer.
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!