Answer:
Its purpose was to convince the state of new York to ratify the constitution
Answer:
Yesterday at dinner, most of my family members selected a lunch from the menu that was high in sugar. So, I decided to devour my packed sandwich which I had taken for hiking. Suddenly, out of nowhere, people started trouping into the house. It was because of our maid. She has always been very ineffective in her duties of answering phone calls, filing records, and conducting visitor surveys. If I was the man of the house, she would have got sacked a long time ago.
A. <em>Tahereh Saffarzadeh's authorial point of view would be different if she had been born in the United States.</em> Being born in Israel and having lived in Iran for years before leaving to England and then to the United States, her vision about Persian culture and Islamic religion is no doubt different from that of a U.S. born citizen. Those societal aspects must be ingrained within her education and formation, making her point of view of the subject more personal and perhaps less conflicted than it would be if her was born in the U.S. (the relations between both cultures being so conflicted for sure have an influence on the citizens of both places and cultures).
I need to read the passage in order to answer this question. If you give it I can answer but you don't have a picture of the passage.
Answer:
It would be a good idea because due to them living in normal house hood areas it can cause harm to them and maybe even harm near by local animals that were supposed to be there which further shows that they should be relocated.
Explanation: