Answer:
well the story wasn't added but ill try my best!
first, based off ha we have read this unit id say people value time a lot! time is very valuable and cant be change once it is gone its is gone forever! i always hear people say if i could go back in time in change everything i would! i can tell from the passage that the narrator really values time which can have a big reflection on life!
next, in the passage they try to explain and show a life lesson in time they do this by using very good chosen words which can help the reader picture the events! as time goes by people realize their good and bad throughout there life! but what matters most is how they choose to reflect on it! this could result to making things worse or better! so this is why you are suppose to think before you act!
third, they author also tries to show that no one is perfect! i say this bectuse ist states that peploe make mistakes but its them to chooe howto learn from those mistakes they have made! however they choose to result with the problems is how they will do in the near future this isnwhy us people need to see that we arent perfect and to pay attention to what we are doing!
Explanation:
now you can do the last to paragraphs because how ill you learn if i just do all the work for you and i even left some ussage correcting so that you can correct them hope this helps good luck on your essay
_from Mike_
Answer:
Anne in response to Mieps viewpoint of how peaceful and quiet the Annex was, compared the eight of them in the Annex to a 'patch of blue sky surrounded by menacing black clouds'.
Explanation:
When Mieps who brought essential items needed by people in the Annex, commented on how peaceful and quiet the Annex was, Anne who was already getting frustrated having stayed a year in the Annex lamented that the eight of them in the Annex were like a 'patch of blue sky surrounded by menacing black clouds'. The patch of blue sky represents the freedom they aspired for, while the menacing black clouds represents the impending danger, should they leave the annex.
Anne described the attackers as hovering before them 'like an impenetrable wall trying to crush them but not being able to'. She also compared the Annex to a ring, which she implored to 'open wide, and let them out'.
Answer: Crime was common in Johannesburg in the 1940s , and this is reflected in the novel when Kumalo is robbed when he first arrives in the city
Explanation:
The story of<em> Cry, the Beloved Country</em> (1948) takes place in middle 1940's, at the beginning of Apartheid, a system in South Africa characterized by extreme racial discrimination against black people. Back then, black people lived in fear, and it was a difficult time to live in Johannesburg. The crime rate was also high, which is seen when Kumalo is robbed at the beginning of the novel, when he arrives to the city.
He uses emotional language to deliver a message to his mother. The message he is giving across also gives off the idea that other people should appreciate their mothers more and to not take them for granted.
Answer:
scary
Explanation:
the viewer would be scared frightened maybe grossed out.