For the answer to the question above, The point of view you use to to write a description is mental as well as emotional.
i hope my answer helped you. Feel free to ask more questions. Have a nice day!
"I" is the one word among the following choices given in the question that represents the <span>subject of this sentence. The correct option among all the options that are given in the question is the fourth option or option "d". I hope that this is the answer that has actually come to your desired help.</span>
Answer:
During his rides with Sancho Panza, Don Quixote tilted at, or jousted with windmills because he thought they were giants. When he saw thirty or forty windmills in his path, he believed them to be 'hulking giants. ' And so the chivalrous 'knight' lowered his lance and charged.
Explanation:
Answer:
C. a problem
Explanation:
The name Petrarchan Sonnet comes from the fact that it was a man named Petrarchan who created this structure. The Petrarchan sonnet is divided in two parts: one is called the "octave" (of 8 lines) and the other "sestet" (of 6 lines), for a total of 14 lines. It is in the octave that a problem or theme is typically introduced.
I understand the Question But where is the passage that go along with it like didnt they give a passage to read?