Answer:
The answer is B
Explanation: good luck....and lmk if u need help with anything else :))
Answer:
Crowder breathes life into a world long past... Compelling, powerful and unforgettable. Audacity is an evocative reimagining of a fascinating historical figure who should be remembered for her determination in the face of great odds and powerful opposition - and for her role in changing America.
Answer:
the second statement
Explanation:
when summarizing we take important points from the text we avoid using emotions or being biased we provide as much factual information we can
The authentication server is to authentication as the ticket granting service is to Authorization.
Because In terms of general information security, computer security, and access control in particular, authorization is the process of defining access rights and privileges to resources. To "authorize" is to specify an access policy in a more formal sense. The primary cardholder is the individual who is the account owner for the credit card.
The account belongs to the primary cardholder, but authorized users may receive their own credit cards with their names on them. A server uses authorization to decide whether a client is allowed to access a file or use a resource. In order to give the server some idea of the identity of the client requesting access, authorization is frequently combined with authentication.
To know more about authorization:
brainly.com/question/23069132
#SPJ4
We see here that the question is incomplete as the fifth paragraph wasn't given here.
But one can deduce that the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole are:
- It serves as a turning point in the history and fortunes of the Orphan Mine.
- It describes how the Orphan Mine became a prosperous uranium mine.
<h3>What is paragraph?</h3>
Paragraph refers to a section of a passage or text where a new line is commenced. It is in this section that a theme of idea is buttressed or explained.
Thus, the above options are correct because they are the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole.
Learn more about paragraph on brainly.com/question/27287090
#SPJ1