The early American colonies weren't prosperous because the countries like France, England etc constantly jostled for power and ignored the need of the colonies and the natives.
Explanation:
The constant power struggles among the colonialists led them to ignore the condition of the colonies they had acquired.
The colonies were made to cultivate crops like tobacco instead of food. This brought in an acute food shortage. Also, the colonialists never focused on developing the colonies.
The colonized lands were used to bring in wealth for the colonialists and health, economy and hygiene of the colonies were totally ignored.
a)
The main claim of the passage is that, by implementing Prohibition, the United States took a step that was much more extreme and permanent than any of those that had been taken in other industrialized nations in connection with alcohol. The evidence that supports this argument is the fact that such legislation was included in the Constitution and in federal law.
b)
A piece of evidence that would help support the argument in the excerpt would be a list of measures that other countries took in respect to the topic of alcohol consumption. This would allow us to compare different measures between countries more easily.
c)
One way in which the process discussed in the passage compares with earlier reform movements is in the relentlessness and tirelessness of the people who encouraged reform. Both reform movements attempted to achieve great goals, and to influence federal legislation permanently.
The correct answer is A. Slavery was not an issue
In the beginning of the 1800's slavery was still a big thing in the south even though the North disproved of it. That is one of the main reasons why the civil war was fought and why the emancipation proclamation was made to free the slaves from rogue states.
Answer:
they did everything alone, or with the tribe they were in. other tribes traded with them, but some tribes didnt like them.
Explanation: