Answer:
The Federalists believed that Democratic-Republican criticism of Federalist policies was disloyal and feared that aliens living in the United States would sympathize with the French during a war. As a result, a Federalist-controlled Congress passed four laws, known collectively as the Alien and Sedition Acts.
Explanation:
Answer:
Franklin D. Roosevelt was in his second term as governor of New York when he was elected as the nation’s 32nd president in 1932.
Explanation:
Answer:
Yes, Antonio Luna would have been a strongman.
Explanation:
The descriptions of Antonio Luna as seen from the passage is that of a strong. For him to have sleep a Sentry, that is a soldier stationed to guard and secure a post, that reveals that he was indeed strong. Also, he had a mortal foe named Felipe Buencamino whom he must have engaged in battle.
His clenched fists and flashing eyes are also indicative of his combative lifestyle. So, it can be deduced from the excerpt that Antonio Luna was a strongman.
Answer:
a catastrophic failure in both domestic and foreign policy."
Explanation:
so its the first one
Answer:
b. Achilles and the son of Atreus
Explanation:
According to Homer from the extract, Achilles and the son of Atreus are angry with each other. as from the first line, the anger of Achilles is described "Sing. O goddess, the anger of Achilles, son of Peleus..." and in the last line the disagreement between Achilles and the son of Atreus was clearly shown, " day on which the son of Atreus, king of men and great Achilles, first fell out with one another...",