Ok sounds like an awesome desk
Ultradesk 2000
Super Learning Desk With Everything You Need Except Pencils (Aka SLDWEYNEP)
I will tell you if i get more ideas
Answer:
It is a classroom were students learn.
Explanation:
This classroom allows all children around the world to get their education. This is where the future grows and where knowledge is spread. Some adults come to follow their dream of helping those in need of and education. But others might want to be able to control the entire building so that everyone is safe and is enjoying their experience. Students sit in rows daily except for when their outside using this time to play and have fun.
"me" would be the underlined pronoun.
When reading a passage on a reading test, you should circle your switchback words they will contain important information regarding the main ideas presented in the passage.
In Dante Alighieri's Inferno, Canto 4, Cirlce 1, the protagonist enters the Limbo. This is described as the home of virtuous non-christians and children who died without being baptized. Among the virtuous non-christians are Homer, Horace, Ovid, and Lucan (Classical Poets), among other heroes and genius minds of prior times. While the text alludes to the fact that these are not the only people in Limbo, these are the only ones mentioned by name.
Therefore, your best answer is classic poets and <u />unbaptized infants.