There are several important things to do before coming to a collaborative discussion, but one of the most important is listening to everyone and exploring all options.
Answer:
Clarice made Montag want to see the better side of the world.
Explanation:
Clarice appealed to Montag in several ways. She helped him see that there was more to life than being a conformist. That life should be lived based on one's own morals. She actually made him want to think. However, the main way is this: Clarice helped Montag see that a better life- and future- is indeed possible. It only takes perseverance, endurance, and hope. So much hope.
Answer:
Option D
Explanation:
Since professor Goodman is not trying to explain this to any one. Hence, option B is incorrect.
He also not persuading the idea to anyone and hence option A is also incorrect.
Option C is incorrect because no where it is mentioned in the passage that he is entertaining any one.
Hence, only option D is correct because it defines the purpose of the passage i.e to explain how Closure leads to drop in marks
A. "The band new Mercedes I won in a raffle is nice."
If you had actually won an expensive car for free, you'd probably be bouncing off the walls instead of just calling it "eh, it's nice." That is an <em>understatement</em>.