the following answer to the question is true.
The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
<span>The correct answer is C. A chain of cause and effect contains an initial incident and a resulting consequence that occurs because of the initial incident. Here, the initial incident is the technology that allows cell phones to be used for texting. The result is that this texting often replaces email.</span>
Answer:
The difference between having Hamlet say that life is like “the slings and arrows of outrageous fortune” and having him just say, “Life isn’t very pleasant” is discussed below in detail.
Explanation:
The speech is basically all concerning life and death: "To be or non to be" indicates "To live or non to live" (or "To exist or to dissolve"). Hamlet considers how uncomfortable and suffering human life is, and how death (specifically self-destruction) would be excellent, would it not be for the terrifying possibility of what comes after death.
I would just explain to them how poetry is a way of writing in order to capture physical and emotional details unable to be written in factual writing. Hope this helps :-)