Ur answer is d !!! Good luck
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.
Answer:
Types of Clouds and Certain Constellations in the sky.
<u>Explanation</u><u>:</u>
------------------------------------
<em>Meteorologists also use satellites to observe cloud patterns around the world, and radar is used to measure precipitation.</em><em>Meteorologists also use satellites to observe cloud patterns around the world, and radar is used to measure precipitation.</em>
<em>Stars twinkle. ... Stars near the horizon will twinkle more than those above our heads, because they pass through more of our atmosphere before reaching us. The twinkling also increases when humidity rises, the air pressure drops and there are strong pressure gradients in the atmosphere – all signs of worsening weather.</em>
From what i remeber the answer is blue
Answer:
2.5
Explanation:
The only value given is that of 'E', so 2.5 is the answer