b the noun describes test in this sentence
Answer:
While both speeches rely on logical evidence to support their reasons and claims, they differ quite substantially in how they use this evidence. Chamberlain uses logical evidence, pointing to what may happen to the empire if the status quo were to change. He also relies on anecdotal evidence, specifically his personal stories as a soldier, to try to convince his audience that his claims are true. Nehru, on the other hand, uses some logical evidence, but mostly relies on appeals to support his claim. Nehru leans heavily on pathos, or emotional appeals. He talks of a bright future, stirring his audience’s desire for independence. Nehru claims that, through hard work, an independent India could be great for each and every citizen.
Explanation:
Sample Response
A little confusing. Can you be a little bit more specific please?
These words are examples of spatial signal words. This means that they indicate location or direction. A way to distinguish them from other signal words is to think that they answer to the question "where?".
<u>Other spatial signal words could be:</u>
above, in front of, aroound, between, on, in, out, far, etc.
Answer:
I believe the rhetorical device illustrated in the passage to be:
B. antithesis
Explanation:
Antithesis is a rhetorical device that consists in placing together two opposite ideas with the purpose of contrasting them. It often uses parallel structures to enhance such effect. In the passage, the speaker does precisely that. Two opposing ideas are presented, one right after the other. First, the idea of abiding by the law, of obeying the Supreme Court's decision. Then, the idea of breaking the law. This is an example of antithesis.