Answer:
Explanation:Answer:
The repetition in the given sentences explains that why Gilgamesh has not yet reached his destination.
Explanation:
It also emphasises the challenges of a long journey. Both these sentences apply to the significance of the repetition of the passage and the sentences. The journey is very long and thus there are many challenges which are faced by Gilgamesh in reaching his destination. He is overcoming those challenges and putting his effort in covering the journey but it is taking time.
 
        
             
        
        
        
Answer:
Hunger can change a person.
Explanation:
When a person is in a situation where they are starving and weak, their brain goes into a primitive state where food is the only thing that matters, relationships be darned. Wiesel included this passage to show how terrible the effects of the Holocaust were.
 
        
             
        
        
        
According to the description of this job, that person is keen on to express himself, to share his ideas. Since the environment is active, there is going to be an exchange of ideas and the job would be research-based. Therefore, the jobs related to marketing and PR would be better match for this person.