Answer:
noun
/ˈkämˌpound/
a thing that is composed of two or more separate elements; a mixture.
"the air smelled like a compound of diesel and gasoline fumes"
..................
adjective
/ˈkämˌpound,kəmˈpound/
made up or consisting of two or more existing parts or elements.
"a compound noun"
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
There are a lot of mammals that walk around the planet every day.<span />
Answer:
because he believes that after death he will be able to stay with Catherine.
Explanation:
In Wuthering Heights, Heathcliff and Catherine can not be together. The death of the beloved Cathy shakes Heathcliff deeply and leaves him tormented by the situation. In addition, Catherine's ghost lives trying to establish contact with Heathcliff, but as much as he wants to see Catherine again, he can not see the ghost. Heathcliff loves Catherine unconditionally and believes that only death will allow them to be together, that's why he is calm with the proximity of his own death, because dead he will see catherine again.