Answer:
The motion of an airplane when the pilot changes the throttle setting of the engine is described by the first law. The motion of a ball falling down through the atmosphere, or a model rocket being launched up into the atmosphere are both examples of Newton's first law.
Explanation:
We can see from the passage that dolphins have become a symbol of a new age of love, peace and harmony.
According to the writer, people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
<h3>What are dolphins?</h3>
Dolphins are actually known as cetaceans that are small-toothed and possess curved mouths. These creatures are known to be marine creatures that are found in every ocean. There are 36 dolphin species.
We can see that from the passage above it's clear that the writer shows that people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
Learn more about dolphins on brainly.com/question/7965205
The answer :
Maybe he do something wrong
And the people kill him
Explanation:
Answer:
Anne Frank has become a famous name because of her poignant diary, which has been translated into many languages. Anne Frank's diary describes the frightening period experienced by Anne, her family and friends in the annexe. It also expresses her hopes and aspirations for the future, which were never to be realised.
Explanation: