The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1
Explanation:
The three laws of motion were first compiled by Isaac Newton in his Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica (Mathematical Principles of Natural Philosophy), first published in 1687. Newton used them to explain and investigate the motion of many physical objects and systems
Answer:
fact, then opinion is the answer
all of the pronouns are plural
Answer: A
The SEC enforces accounting laws and regulations.
:)